Klanten

Foto door Hugo Sousa op Unsplash

Zijn wij een match?

De ingrediënten voor een goede klantrelatie zijn vertrouwen, communicatie en toewijding. Deze aspecten uiten zich in concrete plannen voor uw website, aan de hand van uw prioriteiten. Samen gaan we na welke doelen u wilt behalen, welke informatie u wenst te delen en welk soort publiek u wenst aan te spreken met uw website. Met mijn expertise en jarenlange ervaring is uw website in goede handen. Geen quick fix maar een samenwerking voor de lange termijn.

Houdt u van open source en vrije software? Plone is volledig open source en blijft dat ook, door de Plone Foundation die het copyright heeft en Plone beschermt. Bovendien is het uiteraard gratis. Plone wordt gemaakt door vrijwilligers, vaak werknemers van kleine Plone bedrijven of grote gebruikers als universiteiten, wereldwijd.

Om maar meteen duidelijkheid te geven over één gevoelig onderwerp: mijn uurtarief ligt tussen 100 en 150 euro per uur, exclusief BTW. Dit is afhankelijk van het soort project en klant.

Wilt u een verkennend gesprek of meer informatie? Contacteer mij.

In welk soort projecten kan ik u het beste helpen?

Kwalitatieve, veilige websites bouwen en onderhouden, vraagt om regelmatig nazicht en up-to-date codering. Als Plone Release Manager en als lid van het Plone Security Team zit ik direct bij de bron. Dit betekent dat uw website volgens de laatste stand van de techniek wordt gebouwd.

Ik ben niet zo van de projecten waar je een paar weken of maanden aan werkt, het oplevert, en dat je dan twee maanden onbereikbaar bent omdat je voltijds werkt aan een project van een andere klant. Nee, veeleer begint het dan pas echt. Er staat iets moois, en nu moet het jarenlang mooi blijven.

Allereerst is er onderhoud. Vergelijk het met een woning. Je verft het hout, brengt bouwafval weg, en laat de verwarmingsketel nakijken en repareren. Op een website maak je de vormgeving eigentijdser, controleer je of de instellingen nog optimaal zijn, ga je mee met ontwikkelingen in browsers, en houd je de technische basis solide zodat er geen achterstallig onderhoud is. Je website is klaar voor toekomstige veranderingen.

Regelmatig bouw je op dit stevige fundament iets nieuws. In het voorbeeld van een huis leg je zonnepanelen op het dak en bouw je een extra kamer. Op de website voeg je een integratie toe met een database en toon je grafieken. Je regelt Single Sign On en geeft redacteuren automatisch de juiste toegangsrechten. Je maakt een nieuw soort pagina waarin de beschikbare informatie op een nog helderder manier getoond wordt. Je breidt de zoekpagina uit.

Kortom: een website van Py76 is zoals een stevig gebouwd huis, waar u en uw organisatie jarenlang van kunnen genieten! 

Klinkt dit als een match? Neem dan contact met mij op.