Py76: Solide websites

Ik maak uw website solide.

Waarom Py76?

Als u voor uw organisatie een Plone site wilt, bent u bij mij aan het juiste adres: ik ben Release Manager van Plone en lid van het Plone security team. Ik heb ervaring met Plone sinds 2005 bij mijn voormalige werkgever in Nederland. Sinds januari 2023 ben ik voor mezelf begonnen naast mijn loopbaan als werknemer. Sinds januari 2024 ben ik volledig zelfstandig.

Ik ben sterk in het maken van een solide fundament: oplossingen die in lijn zijn met hoe de hele kern van Plone werkt, en die dus jaren stabiel werken.

Daarnaast heb ik ongeveer even lang ervaring met Django, en sinds 2017 met Flask.

Waarom Plone?

Plone bewijst zich al ruim twintig jaar als een solide content management systeem. Het is goed voor kennisintensieve organisaties: op sommige universiteiten draaien honderden Plone sites. Het is goed voor veiligheidsbewuste organisaties: met een uitgekiend permissiesysteem is het simpel om gebruikers of groepen waar nodig per map of pagina toegangsrechten te geven. Het is goed voor open websites met integraties naar externe websites, interne gegevensbronnen, centrale authenticatie.

De nieuwste Plone versie 6.0 is recent uit (december 2022) en Plone 6.1 is om de hoek, dus nu is het moment om te starten.

Deze site

  • Lees wat voor klanten ik zoek en of wij een match zijn.
  • Krijg een indruk van de verschillende contracten die mogelijk zijn.
  • Uiteraard kunt u contact met mij opnemen.

Naam

Wat betekent de naam Py76? 'Py' staat voor Python, de programmeertaal die ik het meest gebruik. 1976 is mijn geboortejaar. Ik spreek de naam uit als Pai-zesenzeventig.

Mezelf

Voor iets meer over mezelf, zie mijn persoonlijke website. Ook daar veel Plone.